Oct 9, 2007, 10:15 PM

За да те има 

  Poetry
950 0 16
До една
всички картини
раздадох.
Оголих стените
до чисто очакване.

Утрото съблякох
до начало и в
диханието му
... сега те има.

© Николинка Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??