26 mar 2013, 12:39

За да те има 

  Poesía » De amor
614 1 0

за да те има в моя свят,

за да си и цвят и музика,

за да ми напомня всеки миг,

че в света има една страна,

в която чудесата са сега,

за да усещаме любовта,

затова обичам света.

© Десислава Каменова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??