26.03.2013 г., 12:39 ч.

За да те има 

  Поезия » Любовна
615 1 0

за да те има в моя свят,

за да си и цвят и музика,

за да ми напомня всеки миг,

че в света има една страна,

в която чудесата са сега,

за да усещаме любовта,

затова обичам света.

© Десислава Каменова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??