4 dic 2012, 20:13

*** (за дефинициите...) 

  Poesía
738 0 13

                                                                             * * *

 

Този месец е друг...

... той разсича до празно
има думи за „сбогом”*
а ограбва безгласно
всяка ласка попила
по ъглите в съня ти

всяка нощ всяка мисъл
обладала плътта ти...
и вали

... все вали
в ням рефрен по паважа
и нотира си нещо
по гърдите до спазъм...

в длани студ си повива
да замръзне до спомен
този месец е друг
твърде бял
.... и дъждовен...

 

 

* Из "(дефиниции)" - Elpida(Надя Стефано)

 

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??