Този месец е друг...
... той разсича до празно
има думи за „сбогом”*
а ограбва безгласно
всяка ласка попила
по ъглите в съня ти
всяка нощ всяка мисъл
обладала плътта ти...
и вали
... все вали
в ням рефрен по паважа
и нотира си нещо
по гърдите до спазъм...
в длани студ си повива
да замръзне до спомен
този месец е друг
твърде бял
.... и дъждовен...
* Из "(дефиниции)" - Elpida(Надя Стефано)
© Бехрин Всички права запазени