За ден съм била
Всяка нощ за теб си мислех,
всеки ден за теб умирах,
а ти за ден ме взе в нощта
и на утринта ме хвърли в прахта.
За ден съм била, сега разбрах
и мигом аз замрях.
Сега съм сама,
но мисля, че съм добре така.
За ден съм била
от думити ти омаяна,
а само хлапачка като мен
може да направи това!
Всяка нощ сега за теб не мисля,
всеки ден сега за теб не умирам!!!
Щом за ден съм била и те имах,
че за мен не си, разбрах!
© Любомира Христова Todos los derechos reservados