Mar 12, 2007, 10:04 PM

За ден съм била 

  Poetry
505 0 0

За ден съм била

 

Всяка нощ за теб си мислех,

всеки ден за теб умирах,

а ти за ден ме взе в нощта

и на утринта ме хвърли в прахта.

 

За ден съм била, сега разбрах

и мигом аз замрях.

Сега съм сама,

но мисля, че съм добре така.

 

За ден съм била

от думити ти омаяна,

а само хлапачка като мен

може да направи това!

 

Всяка нощ сега за теб не мисля,

всеки ден сега за теб не умирам!!!

Щом за ден съм била и те имах,

че за мен не си, разбрах!

© Любомира Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??