21 nov 2014, 7:53

За Есента с оптимизъм... 

  Poesía » Otra
331 0 5

 

 

За Есента с оптимизъм...

 

Един оранжев Вятър

пред прага на нощта

от залезът извайва

невиждани неща...

 

Навярно да докаже,

че има в Есента-

дори и малко тъжна

човешка красота;

 

че даже и когато

увяхваме, във нас

с фантазия богата

е късната ни страст;

 

че можем да обичаме

почти, почти до гроб

към Залезът затичани

на нашият Живот!...

 

... Един оранжев Вятър

след нас, във Есента

ще продължи да вярва

човешки в любовта!...

 

Коста Качев,

Есента

© Коста Качев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??