19 feb 2015, 12:33

За края на една любов 

  Poesía » De amor
486 0 0

На мъжа, който винаги ще държи сърцето ми в шепи.

На М.

 

Настъпва есента навън, 

всичко нереално е... като насън!

Тече една сълза, не спира...

там, вътре нещо в автора умира!

 

Тъжи сърцето тихичко, полека,

то търси някаква пътека.

Но ясно е, че няма да намери, 

краят близо е, не ще остане време!

 

Любовта - тя тръгна безпощадно, 

а личността ми молеше се жадно...

Часовникът дванадесет отсече,

а на сърцето времето изтече!

© Тя Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??