9 abr 2007, 13:01

За ЛюБиМиЯ 

  Poesía
743 0 0

Щом те видя,
сърцето ми започва радостно да трепне,
душата ми - весело да пее
и усмивка щастлива грейва на мене!

Ти за мен си слънце,
огряваш с душата си мила
и всичко, що блесне по мене,
оставя следа неповторима!

Нека този рай не свършва,
не ме оставяй ти,
обичам те аз до полуда,
моля те, обичай ме и ти!


                         ПОСВЕТЕНО НА МИЛОТО МИ :)

© Диди Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??