6 ago 2009, 12:02

За любовта 

  Poesía » De amor
759 0 4

Животът е един път с ясен завършек.

Вечно ни води някъде, но без ясна посока.

За добро или лошо - в търсене на приятел.

Времето е приказка за разбитото сърце, толкова

много стрели ми пронизаха сърцето.

Но сега нямам белег, мила, сега от значение сме ние.

С тази любов, мила, ние можем да полетим,

можем да достигнем дъгата.

Можем да мечтаем за неща, които не сме си представяли!!!

Когато те обичам, мила, аз съм жив и усмихнат.

Животът може да е лудост и жестокост, но винаги има две страни,

две улици, по които да преминеш.

Можеш да опиташ, можеш да се бориш,

толкова много хора не го правят и са самотни цял живот.

Скъпа, нека ние не сме такива.

За нас е важно да даваш радост на другия.

Ти опитваш  и даваш всичко, което имаш и си до мен.

Ние сме любовта, ние сме за любовта.

Скъпа, толкова много те обичам и  желая.

Мила... обичам те до последната си капка кръв.

© Някой Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Прочетох доста твои произведения и съм малко объркана...в някои става дума за обеснение в любов от гледна точка на мъж, в други говори жена. Напомнят ми на поредича от неизпратени красиви писма
  • Поздрави!
  • Нямам думи да изразя усещането,което ми донесе стихът ти.Вълшебство!Поздравления!
  • Според мен е за раздел 'Проза'.
    Иначе е много мило и хубаво! Нека има повече такива мъже!
    Поздрав!
Propuestas
: ??:??