14 ene 2011, 14:25

За любовта… 

  Poesía » De amor
571 0 10

Елица (tryn) ми поръча да нарисувам Любовта...
А аз я видях в рисунката на едно дете!
Взех я от Нета и я намирам за много талантлива.
И честно казано, много се надявам да ви хареса така - изобразена по възможно най-чистия начин...
Б.




Тя скрита е

във водните бои

на

палаво дете,

което Слънцето

рисува…

С отворени очи

то гледа на света,

а в тях…

Прекрасната Любов

празнува!

 

Б.Калинов

09.01.2011г.

Пловдив

© Борис Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??