И да не ти казваме често, Любов,
че си най-важната в този живот...
Че си безкрайна и неповторима...
Знай, в спомени и във мечти те има.
През времето минаваш неусетно
в тъга и радост, в миг на неизбежност...
Със теб се раждат много чудеса,
без грим и маски, без човешка суета...
В очите ни оставаш отразена,
в сърцата ни - завинаги пленена...
Вечна, кратка... или невъзможна,
понякога ранима, друг път - сложна...
И да не ти казваме често ,Любов...
ти си нашия свят... ти си просто - живот.
© Андреана андреева Todos los derechos reservados