Feb 13, 2015, 9:45 PM

За любовта 

  Poetry
466 0 0

И да не ти казваме често, Любов,

че си най-важната в този живот...

Че си безкрайна и неповторима...

Знай, в спомени и във мечти те има.

През времето минаваш неусетно

в тъга и радост, в миг на неизбежност...

Със теб се раждат много чудеса,

без грим и маски, без човешка суета...

В очите ни оставаш отразена,

в сърцата ни - завинаги пленена...

Вечна, кратка... или невъзможна,

понякога ранима, друг път - сложна...

И да не ти казваме често ,Любов...

ти си нашия свят... ти си просто - живот.

© Андреана андреева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??