18 feb 2009, 21:08

За Любовта с "две думи" 

  Poesía » De amor
858 0 6
                                          



                                             Любовта ми към теб е голяма!
                                                  Любовта ми не е суета,
                                             Не каприз или жалка измама,
                                           тя блаженство е  в мойта душа!

© Ивана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??