27 may 2010, 7:48

За мечтите 

  Poesía » Otra
747 0 0

Все сънувам, че летя,

че съм близо до звездите...

Все си мисля, че са те,

че политам със мечтите.

 

После глас ми казва: ‘’Виж’’!

Хубаво е да сънуваш!

После падам, лека като сняг,

със мечтата се сбогувам...

 

А пак повтаря ми: ‘’Мечтай, за мечтите има време,

ще ги сбъднеш, знай! Ще ги сбъднеш, ако вярваш,

ако вярваш, ще летиш безкрай!

 

И аз повярвах и летях,

и летях и силно пях...

Че се сбъдват, знай, мечтите,

ако вярваме във нас самите!

© Василена Владимирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??