30 ago 2007, 23:07

За мен 

  Poesía
456 0 0
Тъй нежен и красив си със страстни палещи очи,
с тях пленяващ всяка моя мисъл и осмисляш моите дни.
Косата ти ефирна е коприна ,
омайва вятъра със своите игри ,
и кожата ти топло мляко
заслепява всичките звезди.
А устните ти са рубин безценен ,
изгарящ ме но всеки път тъй по желан.
Нослето .... :) за мене то е съвършено,
ако знаеш колко влюбена съм в него аз.
И тез лунички като звезден прах отронен,
попаднал върху твоето лице,
сърцето ти е къс от рая ,
докоснал и пленил душата ми до сетен дъх.

© Амората Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??