25 ago 2006, 21:31

За мен  

  Poesía
561 0 2

душата ми ...
не е за мен
различна съм ...
не я желая
не искам съвестта в мен
не искам говора  и ... зная

душата ми ...
сама във мен
сама
.. потънала и болна

душата ми
парче от мен
сама крещейки е обречена
...................
обречена .. за мен
...................

© Анна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??