Aug 25, 2006, 9:31 PM

За мен  

  Poetry
562 0 2

душата ми ...
не е за мен
различна съм ...
не я желая
не искам съвестта в мен
не искам говора  и ... зная

душата ми ...
сама във мен
сама
.. потънала и болна

душата ми
парче от мен
сама крещейки е обречена
...................
обречена .. за мен
...................

© Анна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??