Когато слънцето залязва,
за миг докосва със лъчи
луната приказно красива
и за любов ѝ то шепти.
Но разделени, всеки тръгва
във тези сини небеса
по своята пътека нощна,
изпълнена със чудеса.
И само в сънищата странни
ще бъдат заедно сами,
ще бъдат толкова желани –
ще се обичат до зори.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados