Днес е твоят ден рожден!
Преди години роди се
ти и най-щастлива
ме направи ти!
За теб, ПРИНЦЕСО моя,
готова съм на всичко...
С целувка днес отново
ме посрещаш на вратата
и закачливи пламъчета
в сините очички играят.
Аз знам, порасна с още една
година и с кукли
ти не си играеш.
Върви и се забавлявай,
за мене ти не мисли...
ОБИЧАМ ТЕ!!!
© Симеонова Симеонова Todos los derechos reservados