30.07.2008 г., 9:36 ч.

За моята Принцеса 

  Поезия » Друга
1173 0 4

Днес е твоят ден рожден!

Преди години роди се

ти и най-щастлива

ме направи ти!

За теб, ПРИНЦЕСО моя,

готова съм на всичко...

С целувка днес отново

ме посрещаш на вратата

и закачливи пламъчета

в сините  очички играят.

Аз знам, порасна с още една

година и с кукли

ти не си играеш.

Върви и се забавлявай,

за мене ти не мисли...

ОБИЧАМ ТЕ!!!

© Симеонова Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??