За муза не ставам!
дива и сива
не съм и красива
не яхам Пегаси
не летя във съня си
доста съм луда
не съм пеперуда
мисълта ми зелена
сърцето - студено
не съм лятна жена
аз съм бодлива коза
въртоглава сляпа овца
направо Смъртта
с безпощадна коса
баба беззъба
токсична атомна гъба
страшно чудовище
с дебело туловище
сексуална стръвница
Черна вдовица
на костенурката баба
крастава жаба
сврака крадлива
мишка скучна и сива
баба Яга съм заядлива
с криви крака
на прахосмукачка летя
понякога яхам метла
не съм пееща птица
не съм и вълчица
нито мощна орлица
пясък в пустиня
буренлива градина
гранитна скала
имам огромна вина
пред света
пошлостта не обичам
скучайейки се развличам
нататък не знам
понеже съм тъпа
но ти приятелко скъпа
най-добре знаеш
продължи си сама
каквато и гадост да кажеш,
все вярно ще бъде
а ти още по-светла
и пъстра и цветна
ще станеш
а вие поети
за мен не пишете
по живо по здраво
от мен надалеч
преминете
© Даша Todos los derechos reservados
Поздрав и прегръдка,миличка!!!