30 jun 2006, 13:38

За него 2 

  Poesía
701 0 0

Силно чувство в мен напира,
всички чувства в едно събира,
кара всичко да потръпва...
Няма мира, миг покой,
викам му:"ЗАДРЪЖ", "ПОСТОЙ"
и моля се то вечно да живее,
за него вечно ще купнея.
Това е нещото, за което аз живея
и имам нужда, за да оцелея.

© ИВЕЛИНА АТАНАСОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??