Jun 30, 2006, 1:38 PM

За него 2 

  Poetry
702 0 0

Силно чувство в мен напира,
всички чувства в едно събира,
кара всичко да потръпва...
Няма мира, миг покой,
викам му:"ЗАДРЪЖ", "ПОСТОЙ"
и моля се то вечно да живее,
за него вечно ще купнея.
Това е нещото, за което аз живея
и имам нужда, за да оцелея.

© ИВЕЛИНА АТАНАСОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??