13 dic 2013, 21:38

За него казват - пише сякаш диша 

  Poesía
318 0 0

За него казват - пише сякаш диша,

каквото искаш, това ще ти напиша!

Дали е смешно или нещо тъжно,

да е хубаво написано е важно!

Дали сълзи се стичат или не,

говори, казва всичко моето сърце!

Когато пиша, дълбоко сякаш дишам,

планински въздух значи само дишам!

Кажи ми к'во аз да ти напиша!

За него казват - пише сякаш диша!

© Христо Йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??