13 дек. 2013 г., 21:38

За него казват - пише сякаш диша 

  Поэзия
333 0 0

За него казват - пише сякаш диша,

каквото искаш, това ще ти напиша!

Дали е смешно или нещо тъжно,

да е хубаво написано е важно!

Дали сълзи се стичат или не,

говори, казва всичко моето сърце!

Когато пиша, дълбоко сякаш дишам,

планински въздух значи само дишам!

Кажи ми к'во аз да ти напиша!

За него казват - пише сякаш диша!

© Христо Йорданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??