------------
Пълен е животът ми с предизвикателства.
Но, съжалявам, ти не си едно от тях,
(по независещи от мене обстоятелства)!
Над твойта жлъчност свивам се от смях...
Красиви мигове ме следват по петите,
привлечени от моята обùчност.
Стой далеч от мен и може би бедите
ще бягат от невзрачната ти личност!
Светът е толкова красив! Открий го -
във цвете, във целувка на дете...
Предизвикателство невидимо ли - отмини го!
Сърцето ти със златна прежда...
... обич ще плете...
--------------
© Станислава Todos los derechos reservados