Нежно пак луната очите ти огрява,
и с дихание на страст,
породено от ухание на рози,
към тебе се навеждам за целувка,
от любов родена.
Очите ми лицето ти ще галят,
устните ми тялото ти нежно ще изгарят
и в потоп от страсти душите ни ще се удавят.
И звездите само ще ни видят,
а луната - от любовта ни -
в червено було ще потъне...
© Тръмс Гърков Todos los derechos reservados