17 may 2009, 23:34

За нея 

  Poesía » Otra
563 0 3

Хората пишат ли, пишат,

ала вярват ли в това?!

Според мен зад тази умна поетеса

се крие страдаща и тъжна жена.

 

Върху листа бял сълзи се стичат,

плаче тя сама в нощта и чуди се

защо ли никой моя зов не чува,

защо оставят ме сама...

 

 

© Таня Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??