Хората пишат ли, пишат,
ала вярват ли в това?!
Според мен зад тази умна поетеса
се крие страдаща и тъжна жена.
Върху листа бял сълзи се стичат,
плаче тя сама в нощта и чуди се
защо ли никой моя зов не чува,
защо оставят ме сама...
© Таня Георгиева All rights reserved.