22 dic 2010, 14:55

За Нея 

  Poesía » Otra
759 0 26


За нея

 

Обичам я тази любов -

без нея светът ще помръкне -

не зная дали ще ни има,

не искам нов свят да се пръкне

след някакъв

тайнствен всемощен

потоп,

повдигащ на вярата

окованата догма -

прости ми, но вярвам,

че искаш ли с чисто сърце,

каквото поискал си -

с труд, винаги с труд

ще се сбъдне.

 

Обичам я тази любов -

когато се ражда

и когато умира,

тя винаги в длани държи

песъчливата форма

на загадъчна милост.

Посрещам я с радост.

Изпращам я с вощеница.

Прегръщам я нощем,

а денем...  с нея се кича.

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??