27 jul 2016, 22:14

За нея 

  Poesía » Otra
289 0 0

За нея

 

Мисля си аз

дали съм в час.         

Искам нещо от нея

и сигурно е любов,

но дали ще намеря аз кея,

дали ще намеря призов.

Има нещо сбъркано в нея,

дори и във мен,

отказва да признае и аз тлея...

Давя мъката във Смирноф,

алкохола е хубав, но не решава

проблемите  лични, защо ли така

може би иска и застава

на пътя на една светлина.

Искаш да минеш, но тя не ти дава искаш възможност и би

се пробвал с други но уви,

може би една е и би,

искала с тeб да свърши сега

дали игра е или просто мечта.

© Не Бе Todos los derechos reservados

Май бях пиян и имах муза.. 

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??