Още щом очите си отворя
и чуя първите петли,
само ти си ми в главата
ех, влюбен съм до уши!
Мисля само за твоята усмивка
и дълбоките шоколадови очи.
Кога ли пак ще те видя?
След месец или два дори.
А вечер когато слънцето се е скрило
и всичко друго спи,
аз си лягам със копнежа -
тебе да сънувам до зори.
© Todos los derechos reservados