12.02.2017 г., 11:23 ч.

За нея 

  Поезия » Любовна
389 1 2

Още щом очите си отворя

и чуя първите петли,

само ти си ми в главата

ех, влюбен съм до уши!

 

Мисля само за твоята усмивка
и дълбоките шоколадови очи.
Кога ли пак ще те видя?
След месец или два дори.

 

А вечер когато слънцето се е скрило
и всичко друго спи,

аз си лягам със копнежа - 

тебе да сънувам до зори.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??