15 may 2010, 15:53

За последно! 

  Poesía
577 0 0

За последно!

За последно да обичам,
за последно да горя.
За последно да опитам
от вкуса на любовта!

За последно те прегръщам,
за последно трябва да боли.
Но това последно мина,
а болката кипи.

За последно те поглеждам.
За последно... за последен миг.
И утре пак ще е последно,
и пак последен вик.

Последно казвам си "последно",
за последно гледам аз назад!
Разумът крещи: върви си!
Но сърцето казва: искам пак!

© Иви Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??