6 mar 2012, 11:56

За празника 

  Poesía » Otra
759 0 8


Наивни като гламави,
не стихчета, а… оф!
От младостта останали
флакончета любов.

Аз нещо съм смутен, че то
от утре сме на Ви.
Дай малко зад ушенцето.
Готова си. Върви.

 

 

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??