7 feb 2014, 0:00

За приятел 

  Poesía » Otra
639 0 0

Всичко е хубаво, когато е ново,
само приятелството е хубаво, когато е старо.
То е като виното, колкото повече отлежава,
толкова по-добро става.

Приятели като теб трудно се намират,
хора като теб в шепа се събират.
За нас е чест да те познаваме,
този миг на теб го посвещаваме.

Заедно сме преживели купища моменти,
страхотни и не чак толкова добри,
със теб носим белези от детските си дни,
спомени с приятелите най-добри.

Бъди заобиколен от любимите си хора
както на този ден, така и през цялото време.
Каквато и посока животът ти поеме,
истинските приятели ще са винаги до тебе.

 

 

                                                                      

© Ердал Амедов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??