Прости ми, че те оставих -
да плачеш за мен и любовта.
Нашите мечти забравих,
прости ми, че ти отнех радостта.
Прости ми за лъжата -
единствен, ти винаги си бил.
Поемам аз вината,
че истината от тебе скрих.
Душата ти в огън изгорих
и всичко хубаво между нас разруших.
Прости ми, че гръб ти обърнах -
за прошка сега при теб се върнах.
© Катя Бобойчева Todos los derechos reservados