25.08.2011 г., 8:43 ч.

За прошка се върнах 

  Поезия » Любовна
518 0 0

Прости ми, че те оставих -

да плачеш за мен и любовта.

Нашите мечти забравих,

прости ми, че ти отнех радостта.

 

Прости ми за лъжата -

единствен, ти винаги си бил.

Поемам аз вината,

че истината от тебе скрих.

 

Душата ти в огън изгорих

и всичко хубаво между нас разруших.

Прости ми, че гръб ти обърнах -

за прошка сега при теб се върнах.

© Катя Бобойчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??