26 ene 2021, 22:26

За първи път аз искам да повярвам 

  Poesía » De amor
421 0 5

" I surrender to your heart Babe, *

do anyting that you wand me to do.

Please be tender.

I' m in your heands, girl.

This is a feeling I never knew... "

RAINBOW

 

 

За първи път аз искам да повярвам,

че с тебе срещам любовта сега.

От спомените бледи се опарвам,

предишни влюбвания са тъга.

 

Мечтите си разбитите събирам -

в душата ми да цъфне красота

и нови пориви във теб намирам

с ритъм чист усещайки в гръдта.

 

Ще можеш ли да бъдеш дълго още

вълшебното момиче от съня,

което идва в тъмните ми нощи

и ме докосва с мека светлина?

 

Очите ти бленувам и желая

усмивката ти да целуна нежно.

Завинаги любов ще обещая

от теб струи ли чудото надеждно.

 

От мене своя лик красив не скривай.

Ела и с поглед свеж ме погледни

и никога от мен не си отивай,

във Вечността със мене остани.

 

 

* " Предавам се на сърцето ти, мила.

Прави всичко, което искаш с мен.

Но, моля те, бъди нежна.

В твоите ръце съм, момиче.

Това е чувството, което никога

не съм изпитвал... "

Рейнбоу ( рок група )

 

 

© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??