" I surrender to your heart Babe, *
do anyting that you wand me to do.
Please be tender.
I' m in your heands, girl.
This is a feeling I never knew... "
RAINBOW
За първи път аз искам да повярвам,
че с тебе срещам любовта сега.
От спомените бледи се опарвам,
предишни влюбвания са тъга.
Мечтите си разбитите събирам -
в душата ми да цъфне красота
и нови пориви във теб намирам
с ритъм чист усещайки в гръдта.
Ще можеш ли да бъдеш дълго още
вълшебното момиче от съня,
което идва в тъмните ми нощи
и ме докосва с мека светлина?
Очите ти бленувам и желая
усмивката ти да целуна нежно.
Завинаги любов ще обещая
от теб струи ли чудото надеждно.
От мене своя лик красив не скривай.
Ела и с поглед свеж ме погледни
и никога от мен не си отивай,
във Вечността със мене остани.
* " Предавам се на сърцето ти, мила.
Прави всичко, което искаш с мен.
Но, моля те, бъди нежна.
В твоите ръце съм, момиче.
Това е чувството, което никога
не съм изпитвал... "
Рейнбоу ( рок група )
© Асенчо Грудев Всички права запазени