1 may 2005, 11:11

За сладката любов 

  Poesía
792 0 0
Изгарям да чуя гласът ти,
щом знам, че далече си ти!
Бърша сълзите със пръсти-
обичам те, ти разбери!

Когато лицето ти срещна,
замайвам се сладко сега.
Очаквам целувката нежна
за моята тъжна душа!

Боли ме, когато говоря,
боли ме, когато мълча,
боли ме, когато живея,
защото те няма сега!

Стоиш до мен и ме гледаш,
треперя от щастие аз.
Навеждаш глава и прошепваш:
"За теб пазя цялата страст!"

История, толкова кратка,
за много любов и мечти!
Какво е любов? Не е ли сладка?
Когато героят си ти!

© Сержа Танкиан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??