Сега, когато теб те няма,
какво ще правя аз сама?
Остави ти в сърцето рана,
болка в детската душа.
Сега, когато си далече,
ще помня твойта доброта.
Ще помня синия ти поглед,
ще помня твойте слова.
Аз никога не ще забравя -
усмивката ти, силната душа.
Ще бъда силна, смела като тебе,
искам аз за теб да си остана гордостта!
© Марина Буюклиева Todos los derechos reservados