19 sept 2010, 11:38

За тази любов 

  Poesía » De amor
1045 1 5

За тази любов живота си давам,
за тази любов срещу всички сама ще се боря.
За тази любов и луда, и грешница ставам,
за тази любов и с дявола ще се преборя.
За тебе сърцето си в огъня ще горя,
за теб ще съм както дете, така и жена.
За теб и невъзможното ще сторя,
ще бъда и пожара, който стопява леда.
За тази любов всичко свое ще продавам,
за тази любов ще взимам и давам.
За тебе, скъпи, ще пребродя земята,
ти само дръж ме, както досега за ръката.
С теб щастлива съм, безумно щастлива,
обичам те, знай, моя любов безумна и красива.

© Лилия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??