1 feb 2007, 20:53

За теб 

  Poesía
691 0 2
Не зная как да те опиша,
красив си като Бог,
но ако трябва да довърша
си също толкова жесток.

Лицето ти на ангел чист
примами ме лъжливо,
но отвътре си горчив
като всички други, в сиво.

Очите ти ме поразиха,
сломи ме твойта красота,
оставих ти се да ме имаш
и най-голямата ми грешка бе в това.


16.09.2003

© Борислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??