21 nov 2008, 0:46

За теб 

  Poesía » De amor
751 0 0
За теб ще грее тази нощ луната,
за теб звездите весело ще мигат.
А аз за твойте целувки ще копнея
и в мислите си страстно ще те любя.

© Самотница Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??