1 abr 2009, 6:49

За теб 

  Poesía
579 0 0

Пиша в този късен час,

едно писмо почти на глас.

Изникват думите в душата,

и ще опиша аз мечтата.

 

Мечтата ми това си ти -

момичето с русите коси.

Една красавица неземна

в плен душата ми е взела.

 

Искам аз да ти разкажа,

една приказка за любовта.

С копнеж,желания и чувство

да те покоря.

 

И да ти припомня аз за мен,

че не съм спомен вкаменен.

Пиши ми ти и разговаряй,

аз съм тук - не ме забравяй.

 

Недей забравя ме и знай,

че не ще бъда твоя край.

Искам да съм твоето начало,

па макар и закъсняло.

 

Мечтая отново да се видим

в някой хубав ден.

Да видя пак твоите очи -

да си припомня свода от звезди!

© Илиан илиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??