31 may 2008, 18:37

За теб 

  Poesía
629 0 6

Пиша ти кратко

две свидни слова,

с душата те виждам,

с очите чета.

Пиша за теб следния стих -

с обич от мене на тебе дарих.

Съдбата поставя тайна стена,

не спирай да търсиш онази врата.

Вътре се крият моите устни -

отдавна за друг

вече са чужди.

Подай си ръката

някъде във тъмнината,

дишай и почувствай -

стопява се тъгата.

Аз ще те намеря

със затворени очи,

чувам сякаш в мене

сърцето ти тупти.

Земята се разтваря

и всичко наоколо потъва,

но аз със тебе ще остана...

С мене искаш ли да бъдеш ти?!

Писах ти кратко

две свидни слова,

с душата те виждам,

с очите чета.

Написах за тебе

следния стих -

с обич от мене

на тебе дарих!

© Ваня Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • много си мъничка и много талантлива ,незная как бях .....тогава много влюбена и много силна !Поздрав от Вили
  • Напомняш ми за едно влюбено момче преди години....То съшо пишеше такива стихове...
  • КРасота,Вани,красота! Караш ме да се усмихвам замечтана, като чета сстиха ти... благодаря!
  • Разкош!
  • красиво е
  • Винаги с обич
    Харесах!
Propuestas
: ??:??