Животът поднася моменти трудни,
но също дарява и мигове чудни
и толкова бързо за нас отминава,
и болка и радости в сърцата остава.
Във трудни моменти главата вдигни
и болката ти с усмивка срещни.
Тъгата е спътничка наша в живота,
но само със обич продължаваш с охота.
Приятели много живота дарява,
но само най-верният до тебе остава.
Безмълвни щом устните ни замълчат,
знай - всичките чувства в очите личат.
На Розалия Ангелова
© Иванка Морарова Todos los derechos reservados
поздрави!